UMO tretman lica 24 karatnim zlatom

Kroz povijest, zlato se cijenilo zbog svog luksuza i ljepote, a u doba Kleopatre i kao sredstvo održavanja mladenačkog izgled kože.

Drevne tajne,moderna primjena

Kroz povijest, zlato se cijenilo zbog svog luksuza i ljepote.U doba Kleopatre, čisto zlato se koristilo kao sredstvo održavanja mladenačkog izgled kože. Povjesničari su dugo vjerovali da je Kleopatra svake noći spavala sa zlatnom maskom. U starom Rimu, oblozi od zlata su korišteni za liječenje različitih kožnih problema. I u drevnoj kineskoj medicini zlato se držalo ključem mladosti, pa je carica Ch'ing dinastije svakog dana masirala svoje lice zlatnim valjkom.

Zahvaljujući najnovijim dostignućima njege kože, Gamma PGA, ionima i tehnologiji ultrazvučne Nano maglice,

UMO koristi snagu zlata kako bi i vi mogli doživjeti vrhunski, 100%prirodni, pomlađujući tretman kože – UMO tretman lica 24 karatnim zlatom.

Svojstva i prednosti

 

Čistoća zlata se mjeri u karatima. Čisto zlato ima 24 karata i predstavlja najfinije dostupno zlato. Ta čistoća se u UMO tretmanu lica 24 karatnim zlatnom koristi za:UMO tretman 24 karatnim zlatom

*Zatezanje i učvršćivanje

Zlato usporava smanjivanje kolagena i gubitak elastina sprječavajući opuštanje kože te stimulira rast bazalnog sloja za regeneraciju zdravim,čvrstim stanicama kože i postizanje učinka zatezanja.

*Smanjivanje pojava finih nabora i bora

Zlato se primjenjuje s Gamma PGA, čija superiorna hidratizirajuća formula zadržava vlagu i čini kožu mekšom i elastičnijom.

*Svjetliju i sjajniju kožu

Od 1929. godine, zlato se uspješno koristi u terapiji reumatoidnog artritisa smanjujući upalu. Protuupalna svojstva zlata također umanjuju i kožne upale te stoga, usporavajući izlučivanje melanina, smanjuju staračke pjege istovremeno čineći kožu svjetlijom i sjajnijom.

*Uklanjanje slobodnih radikala

Zlato se bori protiv štetnih slobodnih radikala umanjujući prerano starenje kože.

UMO je razvio posebno otapalo koristeći svoju ekskluzivnu Gamma PGA/Nano Maglica tehnologiju za otapanje zlata i njegov prijelaz kroz kožnu barijeru omogućavajući mu da aktivira svoja blagotvorna svojstva, stvarajući brze I dugotrajne rezultate.

Snaga Gamma PGA: prava prirodna hidracija

Zadivljujuće snažna hidratizirajuća tvar, Gamma PGA, je značajno znanstveno otkriće u polju njege kože. Gamma PGA ima deset puta veći hidratizirajući učinak od hijaluronske kiseline i puno je elastičnija od kolagena. Zbog svoje sposobnosti prolaska kroz kožu i zadržavanja vlage, idealni je prijenosnik drugih aktivnih tvari. Istovremeno,poboljšava prirodnu sposobnost vlaženja kože pomoću koje se održava meka i elastična.koža. Proizvedena je od Natto Guma, japanske zdrave hrane temeljene na sjemenkom soje, te je 100% prirodna i bez konzervansa.

Čudo Ultrazvučne Nano Maglice

UMO kupka za lice nano maglicom je izrazito nježna. Zajedno s ionskim nabojem, lako prodire duboko u kožu, noseći sa sobom otopljenu Gamma PGA i 24 karatno zlato. Nano maglica ima i do 7 puta manje kapljice vode od uobičajenih parnih kupki. Nano maglica također omekšava epidermalni sloj kože stvarajući idealne uvijete za upijanje vlage.

Zdravi negativno nabijeni ioni

Uvelike poznati po svojim pozitivnim svojstvima i djelovanjem na zdravlje, negativno nabijeni ioni unutar stanica kože uklanjaju slobodne radikale, uravnotežuju kisele tkivne tekućine i pospješuju cjelokupno zdravlje.

Ovaj profesionalni tretman počinje dubokim čišćenjem lica

UMO 24katara zlato - čišćenje

 

Nakon čišćenja se nastavlja sa temeljitom limfo-drenažnom masažom koristeći Gamma PGA

UMO tretman - nano maglica

 

Upotrebom ekskluzivne nano maglice, slijedi još uspješnija primjena Gamma PGA, negativno nabijenih iona i aktivnih sastojaka za duboku hidrataciju kože i njenu pripremu za tretman listićima 24 karatnog zlata koji se nježno

nanose i prilagođavaju obrisima lica

 

UMO tretman 24 karatnim zlatom

 

Nakon još jednog tretmana Nano Maglicom, zlato se nježno i temeljito masira u kožu dok u potpunosti ne nestane.

 

UMO tretman Silk gelom

 

Tretman završava UMO Silk gelom.

Odmah vidljivi i dugotrajni rezultat je čvrsta i zategnuta koža koja zrači.

Cjenik usluga za 2022.

Preuzmite ovdje.

Akupunktura

Akupunktura je starokineska metoda liječenja uz pomoć igala koje se zabadaju u određene točke na koži.

 

Homeopatija

Homeopatija je prirodna metoda liječenja koja se zasniva na zakonu "slično se sličnim liječi" i pomoću prirodnih ljekovitih supstanci potpomaže samoiscjeljujuće sposobnosti organizma.

 

Bimed

Vitamini i minerali

Vitamini su organske supstance potrebne u malim količinama za odvijanje normalnog metabolizma.
Organizam ih ne može proizvesti već ih unosimo putem hrane.